Между мен и вас

Макар, че този сайт е съставен само от мои текстове, за неговото съществуване имат принос  и още хора. Те всички ми помогнаха безкористно и от сърце в точния момент с нещо, което тогава ми беше много необходимо и без което блогът нямаше да бъде такъв, какъвто е. Като благодарност към тях, тук е мястото да покажа, че оценявам тяхното съдействие.

На първо място това е моят съпруг, Юлиян Димитров, с това, че ми е неотменна външна половинка, която ми осигурява вътрешния комфорт и хармонията, задължително необходима за творчество. Логото на сайта е негово дело. Освен това, той ми помогна да се справя с техническите аспекти на сайта, които за мен бяха мъчително неразбираеми. Той е човекът, който спаси текстовете ми от това да бъдат подложени на изпитанието и дори унижението на програмни и софтуерни провали и крива функционалност.

Първата ми приятелка, която разбра за блога, когато той още беше само ядро на една идея, Мария Каишева, ми даде много ценни съвети тогава, а след това е неизменен консултант и сподвижник на процеса на създаването му. Тя винаги се радваше на всеки напредък, дори и минимален.

Моята приятелка Олимпия Милушева, която също работи с думи и текстове, прочете статиите ми с топло сърце и отворен ум и ми даде ценна обратна връзка.  Тя беше и човекът, който ме изваждаше от състояния на обезсърчение, че няма да има кой да чете моите писания.

Още една приятелка, Вергиния Кръстева, ми беше много полезна с това, че прочете статиите и изрази отношение. Тя ми даде кратки и ясни коментари, които ме зарадваха със задълбочеността си.

Една артистична и талантлива жена, Ивелина Чолакова, направи магия с фотоапарата на лицето ми и аз за пръв път се харесах на снимка – тази, която е на заглавната страница. Тя твори визуална прелест с фотоапарата си и аз се надявам, че някой ден ще можем да продължим сътрудничеството си, за което вече имам идеи.

Милена и Дейвис Динкови направиха така, че хубавата ми снимка да изглежда добре до логото на сайта. С много търпение и добро чувство, търпеливо обработваха точките, докато се получи желания резултат.